Lyrics of Ah hoream

Sumbang Doel

pochette album Ah hoream
View on itunes

sonnerie téléphone portable pour Ah hoream

Dewek mah moal rek pipilueun
Komo ukur neangan kode
Ngadon mumuja nu hanteu hanteu
Nepi ka sagala digade gade
Kusabab masang kalaut bae
Euweuh dina sajarahna
Jalma jegud tina buntut
Nu puguh mah ngadon kutud
Sangsara neureuyan hitut
Lieuk euweuh ragap taya
Hayang masang beak modal
Tungtungna jadi teu eling
Barang tatangga ge dipaling
H_ardiyanto@usa.net

Others tracks of Sumbang Doel